Fri frakt över 500 kr  (ord. 59 kr)
Snabb leverans (1-3 dagar)

Plädar

Vi har plädar och filtar till alla tillfällen. Plädarna skapar en mysig och elegant touch till ditt hem o inredning.

Plädar för alla rum och tillfällen i premiumkvalitet.

Lyxiga konstgjorda pälsplädar är en elegant och sofistikerad touch till din heminredning. De tillför inte bara värme och komfort, utan de ser också fantastiska ut på soffan, sängen eller stolarna. CosyLiving.se erbjuder ett brett utbud av lyxiga konstgjorda pälsplädar som är tillverkade av högkvalitativa material och har en noga utformad och hållbar design.

Konstgjorda pälsplädar är en miljövänlig och ekonomisk lösning jämfört med äkta päls. De är lätta att ta hand om och kräver minimal underhåll, och de är också en bra val för människor som är oroliga för djurrätt eller som inte vill stödja branscher som är förknippade med djurplågeri.

Lyxiga konstgjorda pälsplädar från CosyLiving.se är tillverkade av högkvalitativa material som imiterar utseendet och känslan av äkta päls. De finns i en mängd olika storlekar, färger och mönster, så att du kan hitta den perfekta pläden för din stil och smak. Deras produkter är också mjuka och sköna att ta på och kommer att hålla dig varm och bekväm under vintermånaderna.

Så om du letar efter en elegant och sofistikerad touch till din heminredning, eller om du söker efter en varm och bekväm pläd att snuggla in i under de kalla månaderna, så har CosyLiving.se allt du behöver. Deres lyxiga konstgjorda pälsplädar är enkel att ta hand om, miljövänlig och ekonomisk, och de hjälper dig att skapa en mysig och avslappnad atmosfär i ditt hem.

Här finner du mjuka fuskpälsplädar med skön känsla i hög kvalitet från Hemsidan-Design. För inredning, mys i alla rum och för all tillfällen i premiumkvalitet.Mysigt och lyxigt att få svepa in sig i på svala sommarkvällar ute och kalla vinterkvällar inne, elegant o stilfullt i soffan.
Plädar i akryl som håller hög kvalitet - fuskpäls i fur-free-fur.
Vi har plädar och filtar till alla tillfällen. Plädarna skapar en mysig och elegant touch till ditt hem o inredning.
Plädar för alla rum och tillfällen i premiumkvalitet.
Produkterna är testade för ofarliga substanser OEKO-TEX® Standard 100 är ett oberoende globalt test- och certifieringssystem för textila rå-, mellan- och slutprodukter i alla produktionsled. Certifieringen innebär att textilen i den färdiga produkten är fri från ohälsosamma kemikalier.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen